Abu Imran en sharia4belgium vieren 9/11. PowNews was er (undercover) bij…

De clowns van sharia4belgium hadden afgelopen zondag een feestje met hun Nederlandse collega’s. Ze vierden er de 10de verjaardag van 9/11. Pownews, een rechtse nieuwswebstek uit Nederland trok voor de gelegenheid – gehuld in pyjama en lange baard – naar de woonkamer die voor de gelegenheid dienst deed als feestzaal. Radicaaltjes gezeten op de grond en hangend tegen de muren luisterden geboeid – en bij wijlen luidkeels roepend (waarschijnlijk om drank, maar we verstaan ze niet zo goed) – naar de toespraak van opperclown Abu Imran van sharia4belgium.

Deze riep op tot verzet tegen – wat had u gedacht – Amerika en Israël. Ook België en Europa werden genoemd als terroristische ‘landen’. Filip Dewinter kreeg van Abu Imran gelijk wanneer hij stelt dat de islamisering van Antwerpen is begonnen en meteen kondigt Abu aan dat hij in Charleroi een islamitische wijk zal stichten, onderworpen aan de sharia, het Islamitisch recht.