‘Looters’ belaagden niet enkel winkels, maar ook particuliere woningen; anti-blank racisme was drijfveer…

Bijna één week na de Zwarte Plunderingen in Londen en elders krijgen we stilaan een zicht op wat er zich heeft afgespeeld in Engeland. Meer dan 2500 arrestaties werden verricht, het gerecht werkt de klok rond om het crapuul te berechten en de racistische aard van de rellen en plunderingen komt aan het licht.

Wie dacht dat de plunderingen enkel tot winkels beperkt bleven vergist zich. Verschillende berichten die ons bereiken maken melding van een groot aantal inbraken in particuliere woningen. Hierbij werden vooral woningen van blanken geviseerd. We schreven hier al dat de rellen niets te maken hebben met een ‘signaal aan de overheid’ doch wel met het statement dat de zwarten de baas willen zijn in ‘hun’ wijken en straten.

Via onze Britse contacten vernamen we ook dat de politie de Turken, Koerden, Sikhs, en zo meer die hun eigendommen en wijken verdedigden ongemoeid heeft gelaten. Dit in tegenstelling tot de blanken die ‘hun’ wijken wilden verdedigen. Zij werden steevast hard aangepakt en verdreven of gearresteerd in hun eigen straat! Verwijten in de aard van ‘racisme’ waren niet uit de lucht.

Ondertussen probeerde de BNP middels een pamflet de Britten attent te maken op hun ideeën aangaande de rellen. Ook hier kwam de politie telkens tussenbeide en stuurde de BNP’ers (waaronder verschillende verkozen mandatarissen) uit de wijken weg. “We don’t want you here, not now, not ever!” was de boodschap van de politie.

De politiek-correcte mallemolen draait met andere woorden weer op volle toeren. We zouden overigens verrast zijn moest het anders zijn. Ondertussen is Antwerpen-Noord blijkbaar terug overgelaten aan de junks, dealers en andere criminelen. Van extra politiecontroles zou niet veel te merken zijn en we denken dan ook dat een nieuwe clash niet lang op zich zal laten wachten. Later meer hierover.

One comment

  1. Inderdaad hier in het buitenland (Borgerokko) is er weinig van te marken van meer politie, maar ja de meeste “inwoners ” zitten dan nog in hun thuisland, zij krijgen immers twee maanden betaald verlof ,ook van het OCMW krijgen ze “reisgeld” de dutskes ,als ze terugkeren zijn ze met weer een pak meer voor de “familiehereniging” zum kotzen

Comments are closed.