Prussian Blue ziet de dingen iets anders nu

Kent u de twee meisjes van Prussian Blue nog? De toenmalig dertienjarige schattige tweeling Lamb en Lynx Gaede kwamen in het nieuws met liedjes die hun inspiratie haalden uit het white power gedachtegoed. Iets dat in Amerika dan weer “nationalism” wordt genoemd door de idioten daar, maar een complete verwarring van termen komt wel vaker voor in yankeeland.  In een interview met The Daily kwamen de twee meisjes, nu negentien, echter naar buiten met een nieuwe visie op de maatschappij.

I’m not a white nationalist anymore” (Lamb Gaede) en “Personally, I love diversity, I’m stoked that we have so many different cultures. I think it’s amazing and it makes me proud of humanity every day that we have so many different places and people.” De tweelingmeisjes (Lynx en Lamb Gaede) laten niets aan de verbeelding over. Zij hebben hun white power gedachtegoed afgezworen en stellen dat ze nu “liberals” zijn. Het is uiteraard de VSA en het politieke denken is daar vaak van een bedenkelijk niveau, maar deze evolutie is niet negatief. Als rechtsnationalisten keuren wij immers alle vormen van globale cultuur af; of dit nu internationalisme, globalisme of raciaal internationalisme is waarbij één ras al de anderen dient te overheersen of vernietigen. Nu het enkel nog in de kop krijgen van de media dat volksnationalisme net een globale diversiteit inhoudt, elk volk immers zijn eigen cultuur in zijn eigen gebied, en dan zijn we al een stap dichter bij een degelijke politieke berichtgeving.